Влез в акаунта си

Плюшени играчки

Играта на въображаеми игри с плюшени играчки е не само забавна, но е необходима за развитието на децата. Това е така, защото играта с плюшени играчки позволява на децата да „практикуват сътрудничество и комуникация“, което им помага в крайна сметка да развият своята саморегулация, според KinderCare. По този начин, колкото повече въображение използват децата със своите плюшени играчки, независимо дали играят игри или съставят цели измислени сценарии, толкова по-добре са подготвени децата да се справят с емоциите си и да общуват с другите в живота си. Всичко това стана възможно в резултат на игри, които децата могат да играят със своите плюшени играчки.malchugani.com

Няма ограничение за въображението на децата. Поради това всичко е възможно по време на тяхната игра. Като такива, с любимите си плюшени играчки, децата могат да се упражняват да бъдат част от професии, от които искат да участват, да разиграват сценарии, през които са преживели, за да им помогнат да ги осмислят, и да помогнат на своите плюшени играчки да общуват помежду си. Като се имат предвид тези предимства, играта с плюшени играчки трябва да се насърчава, така че децата да могат да работят върху своите социални и емоционални умения и да осмислят чувствата, които изпитват, когато понякога могат да бъдат объркващи.

6/6

Намерете (попълнете празното) плюшено животно

Една версия на криеница е играта Намерете плюшеното животно. И няма значение за вида на плюшеното животно. Всеки ще работи за играта.

Според Child’s Play In Action, играта „намери плюшеното животно“ укрепва уменията за изпълнителна функция. Тези умения включват:

Укрепване на паметта

Стартиране на гол

Изпълнение на цел

Контролиращи импулси

Контролиране на емоциите

Играейки на версия на криеница с плюшени играчки, децата научават толкова много умения. Като такава, въпреки че артикулите могат да бъдат изгубени от време на време, това е игра, която си струва да се играе с тези плюшени играчки.детски играчки

5/6

Четене на плюшени играчки

За тези, които се учат да четат и искат да укрепят уменията си за четене, четенето на плюшени играчки е страхотна игра за деца.

Според Reading Eggs, когато децата четат на глас, те имат голяма полза. Някои от тези предимства включват:

Увеличаване на техния речников запас

Увеличаване на обхвата на вниманието

Укрепва познанието

Въпреки че това са страхотни ползи от четенето на глас, за децата това е просто забавление. Като такива, като четат на глас на своите плюшени играчки, децата не само учат чрез преподаване, но и се наслаждават на това.плюшени играчки

4/6

Болница за животни

„Болницата за животни“, независимо дали третира животни като хора или като пациенти с домашни любимци, помага на децата да развият емпатия. Развитието на емпатия помага на децата също да проучат работата като ветеринар или пациент, за да видят дали това е нещо, което биха искали да проучат да правят в бъдеще.

Когато децата се преструват, че работят в дадена професия, те използват своите умения за решаване на проблеми и научават речник, който е специфичен за тази област, за да участват в играта. Колкото повече реквизити имат, толкова по-задълбочена може да стане въображаемата им игра. По този начин за „болницата за животни“ разработването на зала за прегледи, чакалня, наличието на медицинско оборудване и други подобни не само ще позволи на децата наистина да почувстват ролята, но и да работят в различни сценарии, които биха отвели домашни любимци или пациенти на лекари.дървени играчки

3/6

Парти за рожден ден с плюшени играчки

Не е изненада, че децата биха се радвали да организират рожден ден за своите плюшени играчки, като се има предвид, че това е едно от най-забавните моменти от детството им. Като такава, възможността да дадете същото забавление на техните плюшени играчки е забавна игра за децата.

Според The ​​Genius of Play, когато децата искат да организират рожден ден за своите плюшени играчки, те трябва да бъдат насърчени да помислят какво би искал почетният гост за големия си ден. Това учи децата на емпатия. И тъй като те са отговорни за организирането на празненствата, те се учат на отговорност в същото време.конструктори

2/6

Училище за плюшени играчки

Играейки на училище със своите плюшени играчки, децата могат да пресъздадат дните си в училище. И като правят това, те „развиват социални и емоционални умения“, които ще продължат да стават все по-силни с възрастта.

Според Learning Resources, докато развиват необходимите социални и емоционални умения, децата също овладяват това, което са научили в училище, като играят на училище със своите плюшени играчки. Това е така, защото те преподават същия материал на своите плюшени играчки. И за да преподавате, трябва да има известно разбиране на преподавания материал. Като такива, колкото повече обяснения могат да дадат децата на своите плюшени играчки, толкова по-добра информация се обработва. А това означава, че толкова по-успешни ще бъдат в училище.

1/6

Ресторант за плюшени играчки

След като видят родителите да приготвят храна, както и да преживеят едно или две ястия в ресторантите, децата естествено искат да възпроизведат тези преживявания чрез игра. И има доста неща, които научават в резултат на тази въображаема игра с техните плюшени животни.

Според Тока Бока, когато децата играят на „ресторант“, те не само упражняват обноските си, но и практикуват правилния етикет за хранене.

Нещо повече, децата се учат как правилно да подреждат маса, като играят на „ресторант“. Това житейско умение ще им служи добре, докато остареят, а също така ще им позволи да се включат в приготвянето на храна за семейството.

Но най-вече е забавно да си играеш на „ресторант“ и да говориш с плюшени животни, сякаш са посетители. И когато децата се забавляват с въображението си, те изследват и се учат от света около тях.