Влез в акаунта си

Ползите от наемането на екип за цифров маркетинг

Наемане на екип за цифров маркетинг

За по-малките предприятия наемането на екип за дигитален маркетинг може да бъде смущаващо. Това е дългосрочен и потенциално скъп ангажимент. Истината е, че няма нищо по-важно от това да привлечете нови клиенти към сайта си, а маркетингът е начинът да го направите. Една агенция за онлайн маркетинг може да използва най-добрата цифрова площадка – интернет – за постигане на най-различни специфични за индустрията цели.groweasyltd.com

Тяхното новаторско поведение и творчески таланти могат да бъдат огромно допълнение към всеки бизнес, тъй като неограниченият характер на онлайн пространството може да подобри възможностите на бизнеса в множество области. Сътрудничеството на маркетинговата фирма може да помогне за определянето на целите и посоката на компанията. Макар че това може да звучи твърде добре, за да е истина, повечето агенции разполагат с инструменти и показатели, които са предназначени за максимално използване на потенциала на бизнеса и постигане на неговите цели.seo оптимизация

Наемане на екип за цифров маркетинг

За по-малките предприятия наемането на екип за дигитален маркетинг може да бъде плашещо. Това е дългосрочен и потенциално скъпоструващ ангажимент. Истината е, че няма нищо по-важно от това да привлечете нови клиенти към сайта си, а маркетингът е начинът да го направите. Една агенция за онлайн маркетинг може да използва най-добрата цифрова площадка – интернет – за постигане на най-различни специфични за индустрията цели.дебит

Тяхното новаторско поведение и творчески таланти могат да бъдат огромно допълнение към всеки бизнес, тъй като неограниченият характер на онлайн пространството може да подобри възможностите на бизнеса в множество области. Сътрудничеството на маркетинговата фирма може да помогне за определянето на целите и посоката на компанията. Макар че това може да звучи твърде добре, за да е истина, повечето агенции разполагат с инструменти и показатели, които са предназначени за максимално използване на потенциала на бизнеса и постигане на неговите цели.дигитална агенция

Ползи от наемането на екип за дигитален маркетинг

Ползите от наемането на екип за дигитален маркетинг включват експертни познания за доставка и изпълнение

Ако разполагате с малък, сплотен екип, който е склонен да предпочита „етоса на направи си сам“, напълно ви разбираме. Има обаче няколко неща, които не бива да се научават чрез уроци в YouTube и статии „Как да“. От експертите по дигитален маркетинг в PaintedRobot, ето няколко предимства на наемането на маркетингов екип с пълно обслужване за малки и средни предприятия:дигитална агенция grow easy

Ако разполагате с малък, сплотен екип, който е склонен да подкрепя принципа „Направи си сам“, ние напълно ви разбираме. Има обаче няколко неща, които не бива да се научават чрез уроци в YouTube и статии за това как се прави. От експертите по дигитален маркетинг в PaintedRobot, ето няколко предимства на наемането на маркетингов екип с пълно обслужване за малки и средни предприятия:

Можете да наемете за вашите специфични нужди

Когато наемате външна маркетингова фирма, имате лукса да избирате. След като определите нуждите и целите на компанията, можете да отделите време за проучване на множество агенции за дигитален маркетинг и да изберете най-подходящата за вас. Няма два еднакви маркетингови екипа: някои предлагат няколко услуги и помагат на компании от всички отрасли, докато други се фокусират в една област, като SEO или уеб дизайн, и са експерти в една или две ниши.grow easy

Агенциите също така имат достъп до аналитични инструменти и показатели, които им позволяват да получат повече информация за представянето на компаниите в конкретни области. Взаимодействие с клиентите, планиране на социалните медии, видимост при търсене – много от тези прозрения изискват собствен инструмент, който може да излезе скъпо. Повечето агенции разполагат с тези инструменти и могат да предоставят на вашия бизнес съответните показатели и да създадат стратегия за подобряване на тези, които са важни за нуждите на бизнеса. като изберете компания, която съответства на ценностите и целите на вашата компания, вие се подготвяте само за успех и безпроблемно разгръщане на всяка стратегия.

Оставате под контрол

Като собственик на малък бизнес сте работили усилено, за да стигнете до мястото, на което се намирате. Гордеете се с екипа си, с офиса си и с постиженията си. За някои може да е трудно да се откажат от определени части на бизнеса. Агенциите за дигитален маркетинг като PaintedRobot осигуряват пълна прозрачност, когато става въпрос за Вашата стратегия за дигитален маркетинг, така че можете да ни предадете проекта със 100% доверие.

Първоначалният набор от срещи ще определи вашите дългосрочни и краткосрочни цели и ще помогне на маркетинговия екип да разбере по-добре вашите очаквания. След като стратегията бъде стартирана, очаквайте пълни подробни доклади и абсолютна откровеност от страна на отговорниците за усилията.

Спестявате пари

Алтернативата на наемането на външна фирма е да се наемат няколко нови служители или да се обучат съществуващите служители, като им се предадат съответните умения. В началото наемането на служители по дигитален маркетингв собствената фирма може да изглежда като най-правилният начин, но това изисква повече от наемането на само един маркетинг мениджър. За да се свърши работата, която върши един маркетингов екип, са необходими не само един маркетингов мениджър, но и уебдизайнер, копирайтър, графичен дизайнер, автор на съдържание и мениджър на социалните медии (само за да назовем някои от тях).

Фирмите за дигитален маркетинг с цялостно обслужване разполагат с уменията и инструментите, необходими за създаването на най-добрата възможна маркетингова стратегия за вашия малък или среден бизнес. Това, което може да изглежда като голяма първоначална цена, е нищо в сравнение с възвръщаемостта на инвестициите, която ще се получи в дългосрочен и краткосрочен план.

Следете тенденциите по-лесно

Цифровият свят е вечно променящ се организъм, в който актуализациите, тенденциите и алгоритмите са в постоянно състояние на преход. Простото следене на блога на Google за маркетинговата платформа илюстрира необходимия опит. Всеки маркетингов канал идва със свои собствени сложности и затова изисква своя собствена уникална стратегия. За да се държи сметка за всички промени, направени в маркетинговия сектор, са необходими достатъчно ресурси, с които повечето предприятия просто не разполагат. Както вече обсъдихме, разходите за разширяване на екипа, който да се занимава с всеки канал, биха били сериозен разход.

Именно тук наемането на експерт по дигитален маркетинг може да бъде от голяма полза. Проучването на най-новите и най-големите тенденции в бранша е основна операция, за да бъдат те успешни. То е това, което им позволява да процъфтяват и да приспособяват талантите си към уникалната стратегия на вашия бизнес. SEO, социални медии, видео, съдържание – сложният списък от стратегии, които един бизнес може да използва, е безкраен, а правилната агенция следва тенденциите във всяка от тях. Тежестта на вашия вътрешен маркетингов екип да се съсредоточи върху ежедневните задачи може да бъде премахната и тогава те могат да насочат времето и усилията си към други продуктивни задачи, които ще помогнат за развитието на бизнеса.

Растежът е от жизненоважно значение за дългосрочното оцеляване на един бизнес. Растящият бизнес привлича таланти, създава нови възможности за инвестиции и го утвърждава сред конкуренцията. Той също така спомага за повишаване на производителността и създава среда, в която служителите могат да позволят на собствената си кариера да процъфтява. Както споменахме накратко в последния раздел, една дигитална агенция има възможностите да създаде това пространство за растеж.

Докато маркетинговата агенция се справя с проучванията, анализа на пазара, тенденциите, аналитичното тълкуване и редица други задачи в рамките на своя обхват, компанията може да се съсредоточи върху голямата картина на растежа на бизнеса; независимо дали той се получава от увеличаване на трафика на сайта, нови локации на магазини или социална ангажираност. Не само това, но е твърде вероятно агенцията да има опит в ръководенето на други свои клиенти, които са преминали през фаза на растеж, и да предостави някои ценни идеи за това как да се смекчат болките от растежа, ако щете.

Мащабируемостта може да бъде много по-лесна с възлагането на определени цели на външни изпълнители и макар че е възможно да постигнете всичко в рамките на собствената си организация, агенцията за цифров маркетинг може просто да спести на бизнеса ви време, пари и нежелан стрес.

Възможност да изпробвате нови идеи

Промяната е нещо хубаво, дори и понякога да не сме склонни да я допускаме. Наемането на маркетингов екип означава достъп до съкровищница от идеи, подкрепени от дългогодишен опит. Агенцията за дигитален маркетинг работи с клиентите си, за да определи нуждите на тяхната аудитория. Оттам те използват огромния си опит, за да предложат свежи, нови идеи, които да дадат на бизнеса ви заслуженото предимство. Това е вашата възможност да оцените бизнес плана от съвсем нова гледна точка. Свежият поглед към бизнеса може да помогне да се избегнат тенденциите на самодоволство и да се постигне така необходимата промяна.