Влез в акаунта си

Какво обучение ви е нужно, за да станете брокер?

За да станете брокер на недвижими имоти, първо трябва да натрупате опит като агент по продажби на недвижими имоти. Търговските агенти работят за брокерски компании, като помагат на клиентите на своя работодател да купуват, продават или наемат къщи или други имоти. В повечето щати агентите по продажбите се обучават за работата си, като първо завършат курс за предварително лицензиране, книги за инвестиране предлаган от одобрено от държавата училище. Студентите в курсовете за предварително лицензиране научават за теми като правни въпроси, свързани с недвижими имоти, етика, финансиране на недвижими имоти, договори, данъци и застраховки. След като завършат обучението си и получат подходящ лиценз, търговските агенти могат да отидат да работят за брокер.

Търговски агенти, които имат две или повече години опит в работата си и искат да станат брокери, могат да преминат допълнително обучение. Курсовете за брокери обхващат някои от същите теми, които обхващат курсовете за агенти по продажбите, като данъци и финансиране на недвижими имоти. Бъдещите българска история книги брокери също научават за закона, тъй като той се прилага за управление на посредничество, инвестиции в недвижими имоти, строителство и развитие, управление на собственост и бизнес право.

Някои брокери не отварят свои собствени брокерски къщи веднага и вместо това продължават да работят за определен брокер като асоцииран брокер. Асоциираните брокери обикновено изпълняват същите задължения като агентите по продажбите, наети от брокер, и не носят същите отговорности и пасиви, които инвестиции в имоти поема брокер, който управлява своя собствена брокерска дейност. Работата като асоцииран брокер може да даде на брокерите ценен опит, който те могат да използват, ако и когато започнат своя собствена брокерска дейност.

Има ли изисквания за сертифициране или лиценз?

Подобно на агентите за продажба на недвижими имоти, брокерите трябва да бъдат лицензирани от държавата си. За да отговаряте на условията за лиценз за брокер, първо трябва да притежавате валиден лиценз за агент по продажби brrrr метод на недвижими имоти и да работите с този лиценз в продължение на няколко години. В много държави брокерите трябва да имат две години опит като агент по продажбите, но някои държави изискват само една година опит. Други държави може да изискват три.

В допълнение към изискванията за опит, бъдещите брокери трябва да завършат курс на обучение, който е одобрен от тяхната държава. Курсът за обучение на брокер може да отнеме няколко седмици, за да завърши и може да обхваща теми като право на недвижими имоти, финанси, закон за агенции, договори и управление на собственост. В края на курса студентите могат да се явят на изпит за лицензиране на брокер в държавата си. brrrr метод От брокерите, които издържат този изпит, може също да се изисква да преминат проверка на криминално минало, за да отговарят на изискванията за лиценз.

Колко време отнема да станете брокер на недвижими имоти?

В зависимост от изискванията на държавата им, бъдещите брокери трябва да прекарат една до три години като агент по продажби на недвижими имоти, преди да могат да кандидатстват за лиценз. Може да отнеме допълнителни седмици или месеци, за да завършите необходимия курс на обучение и да преминете изпита за лицензиране на брокер.

Какво печели един брокер на недвижими имоти?

Средната почасова заплата за брокерите на недвижими имоти в Съединените щати е била $28,05 през 2012 г. Най-ниските десет процента от брокерите са спечелили по-малко от $12,32 на час през тази година, а първите десет процента книги за инвестиранеса направили повече от $85,07.

Тъй като брокерите получават комисионна, печалбите им зависят от сумата и видовете транзакции, които могат да извършат за своите клиенти. Тези приходи могат да варират от месец на месец и от година на година в зависимост от жилищния пазар и успеха на брокера в привличането на клиенти.

Какви са перспективите за работа?

Бюрото по трудова статистика прогнозира, че заетостта на агенти по продажби на недвижими имоти и брокери ще нарасне с 11 процента между 2012 г. и 2020 г., горе-долу толкова бързо, колкото средният растеж за всички професии през това време.

Какви са дългосрочните перспективи за кариера на брокерите на недвижими имоти?

Успехът на брокера зависи от способността му да привлича нови клиенти. Докато натрупват опит и изграждат по-голяма мрежа от контакти в своята общност, брокерите могат да изградят по-силна репутация и да развият бизнеса си. Брокерите, които привличат голям обем бизнес, може в крайна сметка да наемат търговски агенти, които да работят за тях.

Как мога да си намеря работа като брокер на недвижими имоти?

Ако искате да започнете като асоцииран брокер, може да успеете да продължите да работите за брокера, който ви наема като агент по продажбите.

Ако искате да започнете собствено посредничество, ще трябва да намерите клиенти за вашия бизнес. Можете да рекламирате услугите си в социални медии или в традиционни медии като местни вестници. Можете също така да получите препоръки от бивши клиенти.