Влез в акаунта си

Колко трябва да наддавам?

Тук познанията ви за местния пазар на недвижими имоти и разходите за ремонт на жилището ще ви помогнат или ще ви провалят като търсач на изгодни оферти.

Като общо правило ще искате да знаете стойността на добре поддържан дом в района, в който искате да купите.

Как да купя къща на търг: Пример: книги за инвестиране как да продадете на търг

Да предположим, че търсите къща с 3 спални в район, в който добре поддържани къщи с 3 спални се продават за 250 000 USD. Да предположим също, че ремонтът, който ще я приведе в съответствие с добре поддържания стандарт, ще струва не повече от 50 000 USD. И накрая, нека предположим, че няма други залози освен основната ипотека. Обърнете внимание, че това са огромни предположения, направени само за целите на този пример, които не бива да правите в реалния свят.

Ако успеете да купите тази къща за 200 000 USD (в брой), ще излезете на печалба, защото след ремонта ще можете да я продадете за 250 000 USD, ако приемем, че междувременно пазарът не се влоши. Имайте предвид, че с 200 000 българска история книги долара в брой на ваше разположение имате на разположение няколко други, по-малко рискови възможности.

Ако търсите жилище, може би ще ви е удобно да се разделите с парите. Може би в този квартал не е имало други достъпни жилища освен оправяния от отчуждаване имот, а той е в училищния район, който искате децата ви да посещават. инвестиции в имоти Ако ще живеете там, няма да се притеснявате, ако пазарът претърпи спад в краткосрочен план, защото планирате да живеете там в обозримо бъдеще. Във всеки случай няма да имате ипотечен кредит, за който да се притеснявате.

Но ако сте инвеститор, ще бъдете много по-загрижени за краткосрочния риск на пазара на недвижими имоти. Вероятно ще искате да намалите цената на офертата си, за да вземете предвид риска пазарът да претърпи спад. Така че ще извадим 10% от офертната цена, за да ви предпазим от този риск, което ще намали офертата ви до 175 000 USD. Освен това никой сериозен инвеститор не би предположил, че има някакъв таван на brrrr метод разходите за ремонт.

Инвеститорите също така ще искат да реализират печалба – или като продадат жилището след ремонта, или като го отдадат под наем. Тази сума също ще трябва да се извади от сумата, която инвеститорите биха били готови да предложат.

Накратко, може да надцените офертата, ако не разбирате как инвеститорите наддават за имоти на търг.

Закупуване на къща на търг: Лично срещу онлайн.

Лично

Присъствието на личен търг може да книги за инвестиране ви се стори като стъпка назад във времето. Той може да се проведе точно навън, на стъпалата на съдебната палата.

Ако за първи път посещавате търг, може да нямате представа какво се случва. Най-добрият вариант е да започнете да посещавате търгове доста преди да планирате да наддавате. Съберете всички материали за продажба, които се предлагат, и се запознайте с правилата. Голяма част от тази информация можете да намерите и на уебсайта на организатора на търга. 

Отидете на търговете по-рано или българска история книги планирайте да останете след тях и да зададете въпроси на някои от служителите на аукционната компания или на други участници в търговете. Съвсем скоро ще придобиете представа и усещане за процеса.

Онлайн

Все по-често тръжният процес се пренася онлайн.

Онлайн търговете са от полза за участниците, които за първи път участват в търгове, тъй като е по-лесно да получите цялата необходима информация, да задавате въпроси и да се учите, като наблюдавате. Не забравяйте да се запознаете с правилата, тъй като всеки сайт за търгове работи по свои собствени процедури. В повечето brrrr методуебсайтове за търгове на недвижими имоти ще трябва да се регистрирате предварително и да докажете, че сте сериозен, предварително квалифициран участник в търга, така че оставете време да завършите този процес доста преди къщата, която наблюдавате, да бъде обявена за продажба.

Разбира се, тази по-голяма достъпност означава, че ще има повече участници в търга, така че бъдете готови да се сблъскате с по-силна конкуренция.

Разгледайте възможностите си за ипотечен кредит.

Какви са предимствата на закупуването на къща на търг?

Написани са безброй книги и се провеждат семинари за недвижими имоти, които възхваляват предимствата на закупуването на имоти чрез търг, тъй като е възможно да се получи изключително изгодна сделка.

Защо? Защото в процеса на търга кредиторът се стреми да намали загубите си, като възстанови остатъка по ипотеката и разходите си за изземване на имота. Същото важи и за общините с наложен данъчен запор. Техният интерес е да се доближат възможно най-много до плащането на данъчната сметка и до възстановяването на разходите си.